Vi trycker både små och stora broschyrer. Varför inte 8 sidor A5 i 100 ex, eller 32 sidor A4 i 15 ex? Så många trycksaker är broschyrer, från produktpresentationer och årsredovisningar till manualer och kundtidningar.

Tryck broschyrer för evenemang – kanske behöver ni broschyrer till en mässa, eller som visningsmaterial för fastigheter? Vi trycker snabbt mindre upplagor digitalt och större upplagor i offset. Leveranstiden är snabbare än ni tror.

Tänk på att en broschyr måste ha ett sidantal som är delbart med 4 – annars får vi lägga in blanksidor. I vårt lager har vi som regel alltid papper i viktklasserna 90g, 115g, 150g och 170g hemma.

Vi har både obestruket och bestruket papper att välja på. De flesta av våra papper är också FSC-certifierade och träfria, goda miljöval alltså. Vi har även möjlighet att ta hem det papper du önskar till just din trycksak.

När du skapar din broschyr – kom ihåg att bladen “kryper” ut desto längre in i broschyren bladen sitter. Kring mittuppslaget är det extra viktigt att ha goda marginaler till ytterkanterna för att inte riskera att sidnumreringen eller text skärs bort i efterbehandlingen.

Välkommen med din offertförfrågan


Gör du dina original själv? Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat.

Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris.