Internet är en enda stor framåtrörelse. Om du inte har fingret på samtidspulsen kan det vara svårt att hänga med. Men hellre än att hoppa på trender behöver du fundera över vad du ska göra där till att börja med. Ska du öppna internetbutik, publicera information eller koncentrera dig på att odla ditt varumärke? Diskutera gärna med oss.

Först när vi konstaterat vad du ska göra på webben, och för vem, kan vi hjälpa dig med hur. Med detta som utgångspunkt kan vi på Printakademin uppdatera din nuvarande hemsida, både visuellt och redaktionellt, eller skapa en helt ny.
När vi tillsammans kommit fram till syftet med din internetnärvaro ser vi till att hitta de tekniska lösningar som passar ditt företag bäst. Sedan kan vi ta fram en webbstrategi som rör sociala medier, webbkampanjer och det redaktionella innehållet.
Genom målgruppsanpassning och sökordsoptimering lyfter vi fram ditt företag ur internetbruset. Och med en väl genomarbetad grafisk design blir hemsidan en del av ditt företags identitet.
Vi på Printakademin tar oss gärna an både stora och små webbuppdrag. Lika gärna som kompletta hemsidor producerar vi banners och webbkampanjer. I alla projekt ger vi dig självklart strategisk rådgivning och all den tekniska utbildning som krävs för att uppdatera hemsidan på ett smidigt sätt.

Från biljetter och restaurangmenyer till årsredovisningar och böcker.

VI HJÄLPER DIG MED:

Produktblad, Broschyrer, Foldrar, Affischer, Skyltar, Roll-ups, Mappar, MM

VILL DU HA HJÄLP?

Kontakta oss


Navigation

Öppettider:
Mån-Fre 9.00-17.00

Lunch:12-12.45
Kontakta oss!

tryck@printakademin.se

Ali Ardi
Ali Ardi
0762 27 45 72
Trycksaker:013-14 59 20
Effat Teymourzadeh
Effat Teymourzadeh
0762 27 45 73
effat@printakademin.se

Kontakt:


Visa Printakademin på en större karta

Besök adress:
Studieväegen,Kårallen, Universitetet
581 29 Linköping
Besök_karta


Printakademin i Linköping AB
Org nr. 556951-9001
Kårallen, Universitetet
581 83 Linköping
Email: tryck@printakademin.se

Tel: 013-14 59 20